Samenwerken met robots

samenwerken met robots - Exoskeleton Technology Pilot

onder leiding van Sander De Bock en Jo Ghillebert – doctoraatsstudenten in de bewegingswetenschappen

Arbeiders herhalen vaak dezelfde bewegingen. Als mensen lang en hard werken, geraken sommige spieren overbelast. Met de hulp van robots kunnen we dat voorkomen. In deze workshop leer je je eigen spieractiviteit meten en experimenteer je zelf hoe die verandert bij verschillende bewegingen. We gaan als onderzoekers samen met jullie op zoek naar hoe we onze spieren kunnen ondersteunen, en laten je kennis maken met draagbare robots.  Reis met ons mee naar de toekomst, waar mens en robot samenwerken.

• Waar? Bij jou op school of op de campus van de VUB in Etterbeek (Pleinlaan 2, 1050 Elsene)
  • Wanneer? Op dinsdag 20 oktober in de namiddag of vrijdag 23 oktober in de voormiddag
  • Lengte: ± 1u30
  • Max. aantal leerlingen: 16