Zo word je archeoloog

ontmoetingsweek archeologie

Onder leiding van Rosalie en Rachèle – doctoraatsstudenten in de archeologie en archivistiek

Tijdens dit ontmoetingsmoment gaan de leerlingen in gesprek met twee rasechte archeologen. Eeuwenoude artefacten of beenderen opgraven en ze onderzoeken in het laboratorium: het zijn maar een paar van de coole dingen die je als archeoloog doet. Wil je leren wat ervoor nodig is om een echte archeoloog te worden? Schrijf je klas snel in!

Hou er rekening mee dat onze wetenschappers van dienst kunnen vragen om een kleine opdracht voor te bereiden met de kinderen.

• Waar? Online, je krijgt van ons een uitnodiging voor een Teams-gesprek
  • Wanneer? Op woensdag 23 juni in de voormiddag; Op donderdag 24 juni in de voormiddag of in de namiddag
  • Wat heb ik nodig? Een eenvoudige webcam die op de klas gericht staat, speakers en een internetverbinding
  • Lengte: ± 1u